Friday, September 2, 2011

Moositegu ja teod mis tahavad tegemist.

Sügis on ilmselgelt käes. Suvilas käies korjasin suure korvitäie õunu, et et keeta talveks hunnik moosi. Kuna ma päris lihtsat moosi keeta ei tahtnud, siis proovisin midagi teistsugust - klaasjat õunamoosi. Aga ometi ma sellega ei piirdu! Et olla ikka tõeline Martha Stewart, siis täna teen veel õuna-šokolaadimoosi ka. Et jah .. keedan moosi.

Õuna-šokolaadimoos
  • 500 g puhastatud õunu
  • 100 - 150 g suhkrut
  • 10 g kakaod (maitse järgi)
  • vaniljet
  • 40 g võid
Tükelda õunad või aja läbi hakklihamasina. Lisa suhkur. Keeda. Lisa vanilje, kakao ning või. Keeda veel veidi aega. Pane steriliseeritud purkidesse ning sule õhukindlalt.

Leidsin ka paar huvitavat ideed netist, kuidas teha seinakell, millest meil on tegelikult isegi puudust tuntud kodus. Selle projektiga tahaks ka varsti maha saada. Mõned püksid endale ja lapsele tahaks ka õmmelda sügishooajaks.

Paar väga vinget laelambi tuunimise mõtet leidsin ka. Selle paberiga variandi teen ehk isegi ära. Lapse tuppa sobiks see hästi. Natuke värvi ka sekka ja olemas.




Lähinädalatel hakkan käima kursustel, mille lõppedes peaksin saama nimetada enda paberitega küünetehnikuks ja meikariks. Loodetavasti. Reisiasju on ka veel hunnikutes ajada, need tahaks järgmise nädala jooksul kõik jonksu saada. Siis võib vabamalt hingata.

No comments:

Post a Comment